Хіти тижня. "Мы - не один народ!", "До свидания, наш ласковый Миша": Мінськ слідом за Тбілісі повстав проти Путіна (фото, відео)

У Мінську 21 червня активісти влаштували протест проти об'єднання з Росією у "Союзну державу". У мережі з'явилися фото і відео. На акцію вийшли близько 15 осіб. Вони пробралися в фан-зону Європейських ігор, повідомляють Патріоти України.

Протестуючі тримали плакати з написами "Білорусь не Росія", "Путін! Ми не один народ", "До побачення, наш ласкавий Міша", "Відчепіться від нас зі своєю інтеграцією", "Путін, вирішуй свої проблеми без нас".


Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...