Хіти тижня. "Мы отнимем у вас Конституцию и сожжем ее на Крещатике": Російський журналіст у прямому ефірі погрожував Україні (відео)

Росіяни не дозволять Україні вступити до НАТО, а її Конституцію спалять на Хрещатику. Про це заявив російський журналіст та телеведучий каналу RT Антон Красовський. Фрагмент відео ефіру на своїй сторінці у соціальній мережі опублікував нардеп Олексій Гончаренко, передають Патріоти України.

Красовський, коментуючи можливість вступу України до Альянсу, заявив, що росіяни заберуть в України Конституцію та спалять її у центрі Києва на Хрещатику. "Сожжем ее на Крещатике вместе с вами, на ваших же огнях, как вы любите. На шинах, на покрышках", – заявив росіянин.

На питання ведучого про те, що українці після цього тікатимуть від Росії до НАТО, телеведучий RT відповів, що "они все побегут к нам (в РФ - ред.), поверьте".

Коментуючи агресивні висловлювання російського журналіста, Гончаренко зазначив, що показав відео як нагадування українцям про те, наскільки саме братнім є російський народ стосовно України. Більше того, Гончаренко здивований тим, що, незважаючи на подібну риторику, в Україні досі є люди, які добре ставляться до нинішньої РФ. "Вдруг если вы забыли, как Украину любит наш “братский народ”. Это пост-напоминание о “любимых братьях”, которые так и ждут момента, чтобы “поддержать” нас в наших желаниях и начинаниях. Неужели все еще есть люди, которые не видят того, как эти “родственники” на самом деле относятся к украинцам? Простите, конечно, если задену чьи-то нежные чувства следующим предложением, но других слов я найти не могу", - зазначив Гончаренко.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...