Хіти тижня. "Мы тут посоветовались": Путін розповів, чого чекає від Зеленського, і пожалів його за "тяжелое биндеровское наследие"

Президент Росії Володимир Путін вважає, що президент України Володимир Зеленський "отримав важку спадщину від своїх попередників, але в першу чергу повинен вирішити, яким чином розвивати відносини з Донбасом". Такий посил голова держави-агресора зробив відповідаючи на питання в рамках сесії Російської енергетичного тижня, зазначають Патріоти України.

Путін змалював, як бачить ситуацію в Україні, яка, за його словами, втратила статус промислово розвиненої держави після розвалу Радянського союзу.

"Що стосується пана Зеленського.. так, перед ним великі виклики: країна опинилася в дуже важкому стані. Рівень ВВП не просто впав, а завалився. У зв'язку з втратою російського ринку.

Деякі галузі промисловості України просто практично перестали існувати. Україна, коли перебувала разом з Росією в складі Радянського Союзу, була високотехнологічною промислової республікою. Вона втратила статус промислово розвиненої держави...

Це важка спадщина, і, звичайно, Зеленському належить багато вирішити, але перш за все, звичайно, потрібно вирішити питання з тим, як будуть розвиватися відносини України з Донбасом", - побідкався вбивця більше 13 000 українців.

Путін зауважив, що в стенограмі телефонної розмови Зеленського з президентом США Дональдом Трампом не бачить "взагалі нічого компрометуючого". За його словами, там відсутні ознаки тиску. А на питання про можливе втручання в майбутні вибори в США 2020 року "пожартував": "По-секрету вам скажу. Так, обов'язково будемо це робити. Щоб розвеселити вас там як слід".

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...