Хіти тижня. "Мы во всеоружии. В Россию пойдут тысячи гробов": Гордон попередив Путіна про наслідки агресії

Відомий український журналіст Дмитро Гордон попередив Кремль, який сконцентрував на кордоні України і в анексованому Криму великий військовий контингент. Із заявою він виступив в ефірі російської радіостанції "Ехо Москви". Відео є на каналі журналіста в YouTube, передають Патріоти України.

Гордон не став давати відповідь, здійснить Росія нове вторгнення в Україну чи ні. Він лише зазначив, що велике число перекинутих до кордону російських танків говорить про високу загрозу. І, з його слів, найбільш ймовірний напрямок - це південь.

"В Крыму воды хватит на несколько месяцев. Очень заманчиво прорубить коридор, чтобы взять эту воду через Николаевскую и Херсонскую область… Когда на границе с моей страной скапливается огромное количество российских войск, добра я никогда не жду. Я знаю, на что они (военные РФ - ред.) способны. Они это показали в 2014 году. 7 лет они держат нас подвешенными на крючке", - сказав журналіст.

Чи наважиться Путін на такий крок, за словами журналіста, знає тільки він сам і, можливо, міністр оборони РФ Сергій Шойгу. Гордон виступив із застереженням до Кремля. Він запевнив, що нова агресія буде дуже дорого коштувати Росії. "Больше этого не повторится. Мы все про вас поняли. Мы во всеоружии и готовы к тому, что вы придете. Но и вы будьте готовы к тому, что… в Россию пойдут тысячи гробов. И тогда Путину придется объяснять российским матерям, какого черта он поперся на территорию суверенной страны", - сказав журналіст.

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...