Хіти тижня. "Мы все выросли на этих фильмах": Разумков розповів, чи повернуть за Зеленського в Україну російських артистів і радянське кіно (відео)

Радник новообраного президента впевнений, що у старих радянських фільмах немає нічого поганого.

Дмитро Разумков. Фото: НВ.

Радник майбутнього президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів, чи дозволять російським артистам знову гастролювати в Україні і чи будуть знову показувати в країні радянські фільми, передають Патріоти України.

"За артистам діє законодавство. Якщо будуть ініційовані зміни в нього, тоді буде змінена ситуація", - сказав радник, не уточнивши, чи буде команда нового президента пропонувати такі зміни до законів.

Що ж до радянського кіно, то Разумков озвучив особисту думку, що питання треба вирішити. "Ми всі виросли на цих фільмах. І було б комфортніше, якщо б ми могли їх дивитися. ...Я не пропоную просувати російський кінематограф, який розповідає про доблесть російської армії, особливо, якщо вона воює на сході нашої країни. Я говорю про старі радянські фільми, на яких в тому числі виріс я", - додав він.

Джерело: 112 Україна

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...