Хіти тижня. Майдан у диму: "Ні капітуляції!", "Героям слава!", "Путін Х*йло!", "Зелю геть!" - десятки тисяч людей зібрались на головній площі країни (відео)

Не зважаючи на гострі скандування у бік окупантів та дій української влади учасники ходи з нагоди Дня захисника України зберігають неагресивний настрій. Однак рішуче виступають проти формули Штайнмайєра", або як її вже охрестили формули "шахер-махера".

У Києві в понеділок, 14 жовтня, проходять масштабні акції протесту "Ні капітуляції", в ході яких українці "накрили" Майдан димом, а також передали "привіт" агресору – главі РФ Володимиру Путіну. Тисячі українців вийшли на Майдан з прапорами України проти здачі інтересів держави на Донбасі, зазначають Патріоти України.

Люди кричали "Слава Україні", "Героям слава!", "Путін – х*йло", "Зелю геть!" та і інші слова. Незабаром в центрі столиці запалили фаєри, а також застосували димові шашки.

Серед зібравшихся вирізнялися одностроями підрозділи УПА, а також численні представники Нацкорпусу Білецького, серед котрих були і ті, кому ледве 16 виповнилось. Також під стіни Офісу президента прийшов Павло Гриб – колишній політв'язнів РФ, якого обміняли на початку вересня.

Після 18.00 частина активістів з Майдану повідомили, що йдуть протестувати під стіни Офісу президента на Банковій. Людям роздавали наклейки з написом "Слава Україні".

Учасники наклеїли на будівлю Офісу президента наклейки, зокрема "Ні капітуляції", "Крим – це Україна", "Донбас – це Україна", "Ні формулі Штайнмаєра", "Богдана у відставку".

Люди вигукують "Зелю геть!", "Зелю у відставку", "Одна єдина соборна Україна", "Ні капітуляції". Вони також вимагають відставки глави Офісу президента Андрія Богдана.

Варто зазначити, що трохи раніше на Банкову завітав марш УПА. Близько 15:30 учасники маршу УПА наблизилися до Офісу Президента, після чого члени "Правого сектора" дістали портрети загиблих воїнів АТО і обклеїли ними вхід в будівлю.




Безпосередньо вхід в будівлю Офісу Президента охороняли всього лише 6 поліцейських.

До речі, начальник поліції Києва Андрій Крищенко заявив, що заходи в центрі столиці пройшли без порушень.

«До управлінь поліції нікого не доставляли і жодних заборонених речей не вилучали. Службу у центрі Києва несли півтори тисячі правоохоронців. Загалом у першій ході вдало участь близько 6000 осіб, а в другій акції, що тривала на Майдані Незалежності і завершилася під Офісом Президента, було до 12000 учасників», – повідомив він.

Варто зазначити, що людей на Майдані Незалежності 14 жовтня дійсно було набагато більше ніж 6 довтня. Однак активісти та незалежні експерти традиційно розійшлися в оцінках з правоохоронцями щодо антиурядових заходів, оцінивши пік присутності 6 жовтня у 30 000 осіб.


Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 березня

вівторок, 19 березень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.03.24 орієнтовно склали:

Трамп не знайшов $464 000 000 на заставу у справі про шахрайство, його майну загрожує арешт. Нове банкрутство Фредовича може торпедувати президентську компанію лідера республіканців

вівторок, 19 березень 2024, 7:45

Якщо політик до кінця тижня не внесе оці півмільярда застави, прокуратура може почати арешт його майна. Експрезиденту США Дональду Трампу не вдалося знайти гроші на заставу для забезпечення судового рішення у справі про шахрайство на суму 464 мільйони...