Хіти тижня. "Мальчик решил ставить условия Путину": У Кремлі обурені заявою Зеленського

Роздратований експомічник Суркова заявив, що не слід обговорювати слова українського президента, але сам почав їх коментувати.

Олексій Чеснаков. Фото: ТАСС.

Інтерв'ю президента України Володимира Зеленського виданню The Guardian викликало бурхливу реакцію влади РФ. Кремлівський політолог Олексій Чеснаков в своєму Telegram дуже різко прокоментував заяви українського президента про вихід з мінських угод, якщо протягом цього року по ним не буде прогресу, передають Патріоти України.
Чеснаков вирішив, що таким чином Київ озвучив свою нову «переговорну стратегію». «Будет с удвоенной силой торпедировать выполнение минских соглашений (разумеется, как и прежде, обвиняя в срывах Москву) и использовать как инструмент давления (в том числе на Париж и Берлин) фактор ограниченного времени», — заявив Чеснаков.

Чеснаков заявив також, що реалізувати ідею Зеленського не вдасться. Політолог не зміг впоратися з собою і різко висловився з приводу ультиматуму українського президента Путіну. «Относиться к этому ультиматуму Зеленского нужно как к обыкновенному хамству — мальчик решил ставить условия Путину», — додав Чеснаков.

На його думку Москві не варто серйозно ставиться до заяви українського президента, і тим більше обговорювати її.

Процес набирає обертів: Китай продовжує допомагати РФ відновлювати ВПК, - Згурець

вівторок, 30 квітень 2024, 14:30

Аналітик Defense Express Сергій Згурець розповів, що Китай продовжує постачати РФ устаткування для відновлення військової техніки та компоненти для створення нового озброєння. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Заяви Е...

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...