Хіти тижня. Мама зовсім розбалувала? Одіозний нардеп Дубінський поповнив свій автопарк ще 4 елітними автівками (відео)

Cadillac Escalade 6.2i обійшовся народному обранцеві у понад 1,1 мільйона гривень.

Олександр Дубінський. Фото: Факти.

У грудні 2019 року народний депутат Олександр Дубінський отримав у подарунок від мами три дорогі автомобілі, а також придбав собі ще одну автівку на початку 2020-го. Про це “Слідство.Інфо” дізналося з декларацій народного депутата, передають Патріоти України.

Так, чинний нардеп та колишній журналіст телеканалу “1+1” Олександр Дубінський напередодні Нового року отримав доволі щедрий подарунок від матері. 27 грудня мама народного обранця подарувала йому одразу три автівки загальною вартістю понад 2,5 мільйони гривень. Це Mercedes-Benz G55 вартістю понад 1,2 мільйона гривень, Toyota Land Cruiser 200 за 1,1 мільйони гривень та Mercedes-Benz E 55 AMG, який коштує майже 350 тисяч гривень. Про колекцію автомобілів родички Дубінського минулоріч розповідали колеги з команди Bihus.Info.

Окрім цього, 2 січня 2020 року Олександр Дубінський також придбав собі ще одну автівку. Cadillac Escalade 6.2i обійшовся народному обранцеві у понад 1,1 мільйона гривень. Також наприкінці минулого року нардеп купив за півмільйона гривень новий гараж на майже 80 квадратних метрів та задекларував майже 4,3 мільйони гривень доходу від компанії “Альфа Крос”.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...