Хіти тижня. "Матриця Путіна вже не працює": Росії напророкували важку кризу

Ослаблення президента Росії Володимира Путіна втягне країну в серйозну політичну кризу, яка стане передвісником оновлення.

Фігура президента Володимира Путіна в Росії почала слабшати, що обернеться для країни серйозним потрясінням. З такою заявою виступив впливовий російський Telegram-канал "Кремлівський мамковед", передають Патріоти України.
Ресурс нагадав про наполегливі чутки про важку хворобу Путіна. Якщо інформація відповідає дійсності, РФ очікують важкі роки.

"Ослаблення головного арбітра, а разом з ним ключового угруповання еліт і невдоволення політичного істеблішменту в цілому закономірно призведе до ірритації низів", - попередив ресурс.

Він передрік країні політичну кризу, коли путінська система піде в рознос. Обернеться це, на думку експерта, серйозними заворушеннями в народі, які Москва повністю придушити не зможе. "Маючи обмежені чисельні можливості, Росгвардія і МВС не зможуть продемонструвати таку ж концентрацію і боєготовність на всій території", - запевнив "Кремлівський мамковед".

Він передрік Росії також активізацію регіонального сепаратизму, в результаті якого країна може почати втрачати території. Народне повстання, швидше за все, буде досить жорстким, впевнений російський ресурс. "Суспільство, занурене владою в економічну депресію, налаштоване агресивно", - підкреслив Telegram-канал.

Він запевнив, що сценарій, який Путін представив для транзиту влади, не спрацює. "Похапцем створювана Держрада, покликана колегіально управляти країною в умовах технічної відсутності президента, акумулюючи на собі всі ризики, стане, скоріше, символічною вершиною корумпованості системи, ніж ефективним інститутом. Путінська матриця вже не в силах утримати країну, що стоїть на порозі історичного оновлення", - констатував "Кремлівський мамковед".

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...