Хіти тижня. Мав російську медаль та військовий квиток: У Києві спіймали учасника "самооборони Криму" (фото)

Під час обшуків за місцем проживання та роботи фігуранта правоохоронці виявили докази протиправної діяльності.

Контррозвідка СБУ спільно з поліцією та прокуратурою АРК викрила у Києві колишнього учасника "Самооборони Криму", повідомляють Патріоти України.

"За попередніми даними слідства, у 2014 році фігурант приєднався до угруповання так званої "Самооборони Криму". Перебуваючи зі зброєю на блокпості на в'їзді до Ялти, він здійснював протиправні перевірки документів громадян та обшук їх автомобілів. Також зловмисник брав участь у незаконних затриманнях людей на території півострову", - йдеться в повідомленні СБУ.

У 2016 році він отримав медаль "За возвращение Крыма". Під час обшуків за місцем проживання та роботи фігуранта правоохоронці виявили докази протиправної діяльності. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...