Хіти тижня. "Медведчук піде по трупах, щоб домогтися влади": Історія брата політика, від якого відцурався кум Путіна (відео)

Очільник політради партії ОПЗЖ Віктор Медведчук відцурався від свого старшого брата, не спілкувався ні з ним, ні з його родиною, і тим паче, не допомагав фінансово. Про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" розповіла ведуча Наталія Мосейчук, передають Патріоти України.

"Ви ж знаєте, що у Віктора Володимировича два брати. Ми завжди говоримо про молодшого Сергія, а був ще старший брат по матері — Володимир Гулько. Він у 2006 році помер. Він мешкав у селищі Шабо на Одещині. Нам було цікаво, чому припинилися стосунки Віктора Володимировича і його старшого брата. Тому що старший брат не вступив в університет, тому що йому треба було працювати і піднімати двох молодших братів", — повідомила Мосейчук.

Журналістам вдалося поговорити з Ліною Гулько — вдовою брата, який впав у немилість до свого впливового родича. Жінка розповіла, що Медведчук не спілкувався з ними, ніколи не допомагав фінансово, хоча багато у чому завдячує брату.

"Коли мій чоловік побачив по телебаченню, коли Медведчук подарував священикам 10 "мерседесів" чорних... І ще там було багато різного, що він допомагає і тому, і тому, і тому. А він сидить і плаче: "Дивися, два племінники — у мене син і донька. А він навіть не знає, що вони існують", — зазначає Ліна Гунько.

За її словами, завдяки її чоловікові, молодші брати Віктор і Сергій змогли отримати освіту. "Він прийшов з армії — Віктору і Сергію було десь по років дев'ять. Він викормив і вивчив дітей і дав їм освіту. На його гроші діти були вивчені. Мати не працювала. Вітчим мого чоловіка теж був інвалід — він не працював. Була одна людина — старший брат, який утримував всю сім'ю", — згадує вдова брата Медведчука.

Ліна Гунько стверджує, що кум Путіна ігнорував їхні спроби відновити спілкування, навіть тоді, коли Володимир був при смерті. Жінка запевняє, що йшлося навіть не про гроші, а лише про родинні стосунки.

"Мій чоловік кожної хвилини хотів його бачити. Він навіть у Києві ходив, оббивав пороги. Він навіть був у Верховній Раді, наскільки можна було туди пройти. Він завжди домагався його побачити. Я дзвонила в адміністрацію президента Кучми тоді — мені гарно відповідали, але Медведчук не йшов на спілкування. Я дзвонила і казала, що брат при смерті — мені не потрібні ваші гроші! Передайте йому, що брат помирає". Помер без нього. Я стояла на колінах і просила його: "Пробач Віктора, пробач!" Але мій чоловік сказав таке: "Медведчук піде по трупах, щоб домогтися влади". Він відмовився від брата, бо мама переписала таку маленьку хатку, як моя, бо він утримував хазяйство і діток", — говорить вона.

Жінка досі стоїть у черзі на житло, хоча житлових фондів давно нема. "Досі я чекаю. Я перша на черзі вже багато років. І першою, мабуть, я залишуся, бо немає фондів. Всі фонди розібрали, як ви знаєте, в Україні. Медведчук із Кучмою тоді робили приватизацію. Собі заводи, а нам — гаражі. У мене гараж був — просто стіни. Це ми з дітьми зробили собі житло. І по документах він у мене гараж так і значиться. Я багато чого не розумію з його (Медведчука — Ред.) життя. Але я і не живу його життям", — підсумовує Гунько.

У ефірі ток-шоу "Право на владу" журналісти показали сім'ю ще одного брата Медведчука, про якого політик волів не розповідати. На жаль, чоловік помер, але його дружина розповіла про стосунки з відомим родичом. Чому посварилися – дивіться далі.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...