Хіти тижня. Меган Маркл і принц Гаррі повертаються жити в королівський палац, - ЗМІ

Через заворушення і мародерства в Америці Сассекси більше не відчувають себе в безпеці.

Всього кілька місяців Меган Маркл і принц Гаррі пожили в США і знову переїжджають. Герцоги пакують валізи для повернення в королівський палац. Про це повідомляє видання Life & Style, передають Патріоти України.

Планам Сассексів бути фінансово незалежними поки не судилося збутися. Епідемія коронавіруса і масові протести проти расизму #BlackLivesMatter, які породили заворушення і мародерство, зруйнували всі плани членів королівської сім'ї.

У США герцогам відмовилися реєструвати товарний знак Archewell, який їм потрібен для відкриття свого благодійного фонду. Саме за рахунок фонду вони збиралися забезпечувати своє життя в Америці. Крім того, у принца виникли труднощі з працевлаштуванням, адже, на відміну від Меган, він не громадянин Сполучених Штатів.

Повідомляється, що принц Гаррі і Меган Маркл повернуться в королівський палац на два місяці. Після чого вони приймуть рішення залишитися у Великобританії або знову переїхати в будь-яку іншу країну. Джерело повідомляє, що слідом за Канадою і США герцоги розглядають Австралію.

Раніше повідомлялося, що принц Гаррі вже жалкує, що піддався вмовлянням дружини залишити все в Британії та переїхати до США.

"Завдання полягає в пропорційному розподілі сил": Навіть зі зброєю від США потрібен час на стабілізацію фронту, - Коваленко

середа, 24 квітень 2024, 15:39

Відновлення поставок американської зброї дасть змогу ЗСУ стабілізувати лінію фронту і накопичити ресурси для нової спроби великого контрнаступу. Таку думку "Фокусу" висловив воєнний експерт, координатор групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...