Хіти тижня. Меган проти Кейт: Дружину принца Гаррі рознесли в пух і прах (відео)

Конфлікт Меган Маркл і Кейт Міддлтон обговорює весь світ. ЗМІ постійно знаходять нові деталі ситуації, а шанувальники порівнюють стиль, поведінку і зовнішні дані герцогинь.

Нещодавно принц Гаррі і його дружина випустили свій перший святковий подкаст на Spotify. Практично відразу після публікації на пару обрушилися недоброзичливці. Критика була пов'язана з усіма попередніми заявами пари, а також з тим, що вони нібито спробували перевершити Кейт Міддлтон, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Самим несподіваним стала поява в подкасті сина пари Арчі. Дитина виголосила свої перші слова, привітавши всіх з Новим роком. Експерти зробили висновок, що вся ця затія пов'язана з бажанням Меган і Гаррі показати Кейт, що вони кращі. Нагадаємо, Міддлтон стала першим членом королівської сім'ї, яка з'явилася на подкасті. Вона оприлюднила подробиці свого особистого життя.
Проте через якийсь час Меган Маркл і принц Гаррі заявили, що підписали контракт на створення подкастів для Spotify. Фахівці впевнені: поява сина в першому ж ефірі пов'язана виключно з бажанням затьмарити Кембриджів.
Участь Арчі викликала зовсім не ту реакцію, на яку розраховували батьки. Раніше пара відкрито повідомила: "Ми хочемо, щоб він ріс в безпеці, далеко від камер". Шанувальники і ЗМІ тут же пригадали сім'ї ці слова.
Видання Daily Express заявило про присутність "подвійних стандартів": шанувальники Меган Маркл постійно критикую Кейт Міддлтон за використання дітей заради піару. "Але розмістити Арчі в подкасті - нормально?" - цікавляться журналісти. "Маркл спробувала перевершити Кейт Міддлтон, але з тріском провалилася", - відзначили репортери The Sun.

"Кембриджі розмовляють з людьми, граючи в бінго по Zoom або відвідуючи робочих під час поїздки через серце Великобританії. Сассекси ж говорять з людьми через CNN, Time або через своїх знаменитих друзів на Spotify, читаючи лекції страждаючій публіці зі свого шикарного будинку, пропонуючи банальності" , - висловився світський репортер Карлі Сміт.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

"На жаль, це єдина втішна інформація": Загибель 6-річного хлопчика після удару росіян по Дніпропетровщині не підтвердилася

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:14

Внаслідок удару РФ по Синельниковому Дніпропетровської області у п’ятницю, 19 квітня, загинуло шестеро людей, серед яких двоє - діти. Раніше повідомлялося про загибель 6-річного хлопчика, але ця інформація не підтвердилася. Про це написав начальник Дні...