Хіти тижня. Мендель знає: Під висуванцем Гриценка захиталось "крісло" головного військового експерта Зеленського

У радника шостого президента України Володимира Зеленського з питань оборони і безпеки Івана Апаршина є конкуренти на посаду глави “оборонного департаменту” в Адміністрації президента.

Іван Апаршин

Про це заявила прес-секретар президента Юлія Мендель під час брифінгу, передають Патріоти України.

За її словами, Апаршин є серед кандидатур, яких розглядають на посаду. Також вона додала, що в АПУ має бути людина відповідальна за оборонні та військові питання.

Тим не менш Апаршин не єдиний чоловік, який претендує на цю посаду. Але незабаром, за словами Мендель, вони сподіваються вирішити питання з кандидатами.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....