Хіти тижня. "Мене обдурили, "знекровили": Мураєв звинуватив Медведчука у крадіжці

Екснардепа викинули з власної партії і заморозили всі активи в РФ.

Ексдепутат Верховної Ради Євген Мураєв заявив, що Віктор Медведчук, користуючись підтримкою свого кума Володимира Путіна, "віджав" у нього партію "За життя" (нинішня "ОТЗЖ"). Зізнання він зробив в ефірі свого телеканалу "НАШ", передають Патріоти України.

Мураєв відзначив, що був проти входження Медведчука до складу "За життя", за що в підсумку поплатився. Він був викинутий з власної партії. "Коли я його не підтримав, він вніс мене в санкційні списки Росії, дійсно заморозив активи, які були на території Росії не тільки у мене, а й у моїй сім'ї. Там заморожені великі гроші, які були на рахунках підприємства, які належать моєму батькові ... я не буду говорити суму, вона досить значна ... Мене просто "знекровили", щоб я не являв конкуренції представникам ОПЗЖ", - поскаржився Мураєв.

Він зазначив, що проросійські сили на сьогодні не зможуть прийти до влади в Україні, так як Росія їх позбавила основної частини електорату - Криму і Донбасу. "Вас обманули, мене обдурили. Ми постійно програємо", - сказав екс-депутат.

Його одкровення прокоментував у своєму каналі в Telegram український журналіст Денис Казанський. "Після того як на канали Медведчука були накладені санкції, соратники з проросійського табору кинулися ... ні, не підтримувати Медведчука, а радісно штовхати його слідом за Зеленським ... Фактично Мураєв відкрито назвав Медведчука і Рабиновича рейдерами і шахраями і визнав, що Путін допомагає Медведчуку розправлятися зі своїми політичними опонентами. Все це настільки прекрасно, що навіть немає слів", - зазначив журналіст.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...