Хіти тижня. "Мені дуже боляче на цю тему говорити": Сергій Притула дорікнув Порошенкові (відео)

Якби розслідувалися резонансні справи, то президенту Петру Порошенкові не довелося б витрачати час на агітаційні тури по всій країні. Про це сказав комік і волонтер Сергій Притула в ефірі каналу Skrypin.ua, повідомляють Патріоти України.

Таку заяву Притула зробив, коли мова зайшла про вбивство активістки Катерини Гандзюк. "Щодо справи Катерини Гандзюк я в курсі того, що відбувається. Я не був з нею особисто знайомий, але добре спілкуюся з тими, хто знав її особисто. Ті, хто по сьогоднішній день тримають градус цієї справи дуже високо і не дозволяють розслаблятися вищим чинам із правоохоронних органів.

Мені дуже боляче на цю тему говорити, тому що те, що відбувається із саботажем роботи правоохоронних органів щодо розслідування нападів на активістів у нашій країні, це навіть не те, що погано, не те, що ганьба. Це страшно.Тому що немає нічого гіршого ніж, коли люди не відчувають себе захищеними. Одна справа, коли це зовнішній ворог. Інша - коли це злочинці у мундирах.

Я не розумію, відверто, чому керівництво тих чи інших міністерств, прокуратура, МВС, не доводять до логічного завершення ті чи інші справи. Наші великі політики теж мали би більше проявляти своєї політичної волі.

Навіть більше скажу. Мені здається, що Петро Олексійович зараз би не витрачав стільки часу на викати по всій Україні з агітаційною роботою за себе, щоб переобратися. Якби за його каденції було успішно розслідувано, я вже навіть не кажу справу Небесної сотні. Кілька резонансних справ, якби вони були успішно розслідувані, то Петро Олексійович у першому турі закрив би всі питання і не парився", - сказав Сергій Притула.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...