Хіти тижня. Мережа в шоці: Новий міністр освіти втрапила у скандал через безграмотний пост у соцмережі

Людина, якій належить бути зразком грамотності та ерудиції, володіє державною мовою на рівні трієчника...

Анна Новосад

Новий міністр освіти і науки України Ганна Новосад допустила безліч помилок в тексті, який опублікувала на своїй сторінці в Facebook. На текст звернув увагу користувач Oles Horodetskyy, передають Патріоти України.

«Думав, що це фейк. Зайшов на сторінку нового міністра освіти і науки України і не повірив своїм очам! Це правда! Анна Новосад, дійсно, не вміє грамотно писати державною мовою. Міністр освіти!!! Дівчинці б в середню школу, підучити граматику, синтаксис і пунктуацію української мови, а її призначили міністром освіти!!! Повна деградація до рівня "95 кварталу"! Насправді, це жахливо!» - пише він.Користувачі мережі з не меншим жахом відреагували на пост, розкритикувавши політика владної партії. «Це ужаааас», «Були при владі розумні - так крали. А ці хоч красти не будуть, тому що не вміють», «Трускавецький державний універ не може вам за тиждень диво зробити», «Міністр охорони здоров'я - без медосвіти. Міністр освіти писати не вміє - але це таке. Головне, що красти не будуть, бо дурні», «Для правильного сприйняття серіалів освіта заважає», - пишуть вони.

Також користувачі вирішили «допомогти» міністру і самі виправили помилки в тексті, розмістивши сумний пост в коментарях.Звичайно, у нового міністра знайшлися в мережі і захисники - на їхню думку, помилок було допущено не дуже багато. Інші звернули увагу на те, що деякі виправлення не зовсім вірні. Проте, факт залишається фактом: людина, якій належить бути зразком грамотності та ерудиції, володіє державною мовою на рівні трієчника!

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...