Хіти тижня. "Меркель уже однаково: вона тяжко хвора й точно не буде битися за Україну", - російський аналітик

Для Кремля важлива майбутня зустріч у нормандському форматі, тому що президент Франції Еммануель Макрон морально і психологічно на боці Москви, а канцлерка ФРН Ангела Меркель тяжко хвора.

Ангела Меркель. Фото: Рейтерс.

Через хворобу канцлерка Німеччини Ангела Меркель не буде "битися" за Україну під час імовірної зустрічі в нормандському форматі. Таку думку російський політичний аналітик, доктор історичних наук Валерій Соловей висловив в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Кремлю дуже важливо, щоб зустріч у нормандському форматі відбулася. Тим більше, що морально і психологічно на боці Кремля буде президент Франції Еммануель Макрон, що доволі очевидно. Щодо канцлерки ФРН Ангели Меркель... Чесно кажучи, їй уже однаково: вона тяжко хвора, покидає свій офіс і точно не буде битися за Україну. Європа взагалі втомилася від України", – сказав аналітик.

Він не вважає правдоподібною версію, що хвороба Меркель може бути "кремлівською спецоперацією, щоб усунути сильного західного лідера, який підтримував санкційний режим проти РФ". "У неї психоневрологія. Дуже тяжкий, неприємний діагноз, але жодних зовнішніх впливів там не було й бути не могло. Якщо ви дуже багато й інтенсивно працюєте, це позначається на здоров'ї", – підкреслив Соловей.

Джерело: Гордон

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...