Хіти тижня. "Мерз*та" vs "Юда": Екс-міністр і нардеп ледь не побилися в прямому ефірі (відео)

Конфлікт між учасниками ток-шоу спалахнув після того, як вони почали згадувати, хто з них і кого підтримував в минулому.

У вівторок, 16 квітня, у прямому ефірі телеканалу 112 Україна ледь не влаштували бійку народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенко" Олексій Гончаренко і екс-міністр транспорту і зв'язку України Євген Червоненко, передають Патріоти України.

Конфлікт між ними спалахнув після того, як політики почали згадувати, хто з них і кого підтримував в минулому. Червоненко обізвав свого опонента Юдою, на що той назвав його перебіжчиком.

"Ти (Червоненко) був спочатку за (екс-президента України Леоніда) Кучми, потім за (Віктора) Ющенка... потім за (Віктора) Януковича, зараз за Тимошенко", - заявив Гончаренко.

Червоненку це не сподобалося, він встав зі свого місця і підняв руку на Гончаренка, проте між ними стіною стали ведучі, які ледь зупинили опонентів.

Після цього Гончаренко встиг обізвати свого візаві мерзотою, а також зрадником №1, за що у відповідь отримав від Червоненка прізвисько "козл*ра".

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....