Хіти тижня. Метання Гройсмана: У середу буде вирішуватись доля Кличка. Однак Богдану зарано святкувати перемогу

Рішення про відставку голови КМДА приймається за поданням президента на засіданні Кабміну шляхом голосування. Відомо, що одностайної підтримки міністрів не буде. А неочікуваний візит Кличка до Джуліані, адвоката Трампа, ще більше сплутав карти "зеленим".

Кабінет міністрів України проведе засідання в середу, 14 серпня. Про це йдеться у повідомленні на сайті уряду. Засідання під головуванням прем’єр-міністра Володимира Гройсмана почнеться об 11:00. Це буде перше засідання Кабінету міністрів у серпні, зазначають Патріоти України.

Нагадаємо, 24 липня до Кабміну надійшло подання з Офісу президента з проханням погодити звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації. Гройсман заявив, що це питання розглянуть на найближчому засіданні.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...