Хіти тижня. Міняє стиль: Тимошенко показалася в новому образі зі шкіряними ремінцями (фото)

У мережі показали знімки, на яких народна депутатка, лідерка партії "Батьківщина" 60-річна Юлія Тимошенко постала в новому вбранні. Так, політикиня вирішила кардинально змінити образ. Відповідні фото опублікував фотограф Ян Доброносов на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Так, Тимошенко з'явилася в стильній сукні в клітку, яку прикрашали шкіряний чорний пояс і такі ж вставки. Крім того, свій образ вона вирішила доповнити красивим кольє з великих каменів.

Також депутатка постала на публіці з новою зачіскою. Жінка розпустила волосся, накрутила його, а вгорі акуратно зібрала локони.

Варто відзначити, що Тимошенко перестала носити окуляри. Ймовірно, вона ходить у лінзах. Крім того, політикиня зробила ніжний французький манікюр.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко – українська державна та політична діячка. Народна депутатка України. Прем'єр-міністр України з 4 лютого по 8 вересня 2005 і з 18 грудня 2007 по 3 березня 2010 року. Віце-прем'єр-міністр України з питань паливно-енергетичного комплексу.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...