Хіти тижня. Міський голова Дніпра зізнався, що за "поганого Петі" місцевому самоврядуванню було краще

При цьому Філатов відзначив, що у нього з президентом Порошенком були «дуже складні відносини».

Міський голова Дніпра Борис Філатов вважає, що попри складнощі попередня влада краще співпрацювала з представниками місцевого самоврядування, передають Патріоти України з посиланням на Главком.

Мер говорить, що нинішня влада не забула про те, що Філатов виступав на форумі «Від Крут до Брюсселя», який фактично був організований на підтримку Петра Порошенка. «Мені пригадують: ти ж Петю мало в президенти не висував. Але я від жодного слова не відмовлюсь. За поганого Петі ми в місті побудували п’ять нових тролейбусних маршрутів. А при хорошій «зеленій» владі – жодного. Поганий Петя чи ні, але на мікрорайони «Сокіл», «Сонячний», «Парус» я запустив тролейбуси», - сказав він.

При цьому Філатов зізнається, що у нього з президентом Порошенком були «дуже складні відносини». «Він приніс мені дуже багато неприємних моментів в житті, а Гені Корбану багато горя. Але неможливо жити постійно в ненависті, іноді варто перегорнути сторінку. І за Порошенка місцевому самоврядуванню точно було краще жити», - переконаний мер.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...