Хіти тижня. Мітинг прихильників Навального: У Пітері росіянин спритно нокаутував поліцейського (відео)

У культурній столиці Російської Федерації, Санкт-Петербурзі, пройшла акція прихильників Олексія Навального. Під час мітингу "під гарячу руку" потрапив співробітник правоохоронних органів. Про це повідомили журналісти Telegram-каналу Mash, передають Патріоти України.

23 січня 2021 року по Росії "прокотилися" мітинги, метою яких було підтримати опозиціонера і блогера Олексія Навального. Представники ОМОНу і Росгвардії почали проводити масові затримання під час акції. На даний момент в заході беруть участь близько п'яти тисяч осіб, частина з яких знаходиться близько Ісаакіївського собору. Також повідомляється про натовп з боку Невського проспекту.

Мітингувальники показали, що ця акція не є мирною. До місцевого жителя, який брав участь в акції, підійшов співробітник поліції, після коротких реплік чоловік нокаутував поліцейського і пішов далі. Нокаут потрапив на відео.

Навчання на ЗРК Patriot, який Німеччина додатково передасть Україні, вже розпочалися - Борис Пісторіус

субота, 18 травень 2024, 15:16

Німеччина вже розпочала підготовку українських військовослужбовців, які використовуватимуть для захисту України обіцяну їй додаткову протиповітряну установку Patriot. Про це міністр оборони Борис Пісторіус заявив на зустрічі з литовським колегою Лаурін...

Російська окупаційна армія змінила вектор величезного тиску - ЗСУ

субота, 18 травень 2024, 14:53

Російська окупаційна армія змінила вектор величезного тиску. Зокрема, велика кількість атак минулої доби на ЗСУ була здійснена у районі Кринок на Херсонщині. Про це розповів начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук,...