Хіти тижня. Могли ще і Путіна на Т-34 домалювати: Уславлене фото звільнення табору смерті в Освенцимі радянськими солдатами назвали фейком

Московська пропаганда ніколи не гребувала заради "гарної картинки" вдаватись дом фальсіфікацій

Фото звільнення Освенцима радянськими солдатами є підробкою. Про це заявила жертва Голокосту Єва Шлосс, яка є зведеною сестрою Анни Франк і Марго Франк, зазначають Патріоти України.

Шлосс запевняє, що фотографії радянської армії в Освенцимі - фейкові, в концентраційному таборі не було зроблено жодного знімка. Вся справа в тому, що у солдатів тоді не було з собою камер. Про це пише таблоїд Daily Mail.

"Я була в російському посольстві одного разу і розповіла, що фотографії є підробленими", – заявила Шлосс.

В посольстві жінці не повірили і сказали, що це вигадка і всі знімки справжні. Тоді жертва Голокосту пояснила, чому вона так каже.

"Тільки набагато пізніше вони сфотографували те, що ви бачите зараз, це безумовно не в Освенцимі і не під час визволення Освенцима", – сказала вона.

Єва Шлосс називає цей знімок фейком

Зазначимо, що Єва Шлосс потрапила в концентраційний табір Освенцим, коли їй було 15 років. Її зведена сестра Анна Франк ховалася разом з родиною в Нідерландах після приходу Гітлера до влади. Світової історії вона запам'яталася, завдяки щоденнику, в якому жорстко критикувала нацизм. Анна Франк померла від тифу в концентраційному таборі Берген-Бельзен в Німеччині в 1945 році у віці 15 років.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...