Хіти тижня. "Моя держава Україна": Українка вразила сміливим вчинком під час обміну полоненими на Донбасі

Під час великого обміну полоненими в неділю, 29 грудня, заручниця бойовиків "ЛНР" Олена Сорокіна вийшла з автобуса в куртці з написом "Моя держава Україна".

Фото сміливого вчинку жінки, яку супроводжували бойовики, опубліковано в соцмережах, передають Патріоти України.

Мешканку Первомайська Олену Сорокіну, яка була власницею зоомагазину "Улюблений", викрали восени 2018 року. було пред'явлено звинувачення в "співробітництві з українськими спецслужбами". Спочатку жінку відправили "на підвал", а після цього - в тюрму.

Тривалий час Олену не вдавалося розшукати її друзям. Тільки завдяки місії ООН було встановлено, що вона знаходиться в катівнях окупантів.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...