Хіти тижня. Молитви не врятували: Нардеп Новинський заразився коронавірусом

У народного депутата Вадима Новинського виявили новий коронавірус COVID-19. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Відповідно до вимог МОЗ про перевірку контактів людей, у яких виявлений COVID-19, сьогодні пройшов тестування. Після здачі аналізів тест на коронавірус дав позитивний результат", - йдеться в повідомленні.

За словами Новинського, він почуває себе нормально, у нього немає ніяких симптомів захворювання, температура 36,8. Також, комп'ютерна томографія легенів не визначила відхилень від норми. "До повторного тестування лікарі поки обережні у висновках і прогнозах, але порадили кілька днів провести в стаціонарі під їх наглядом", - розповів нардеп.

Також він додав, що має намір дотримуватися усіх рекомендацій лікарів і режиму ізоляції. "Усі, з ким я контактував останнім часом, також пройдуть ретельне тестування", - додав Новинський.

Ганьба Х***ла: У Путіна влаштували істерику через послів, які бойкотували інавгурацію

вівторок, 7 травень 2024, 18:43

Посли, що не прийшли на інавгурацію Путіна, забули, навіщо перебувають у Москві, вважає помічник очільника РФ Юрій Ушаков. Про це помічник Путіна заявив 7 травня, передають пропагандистські агентства РФ, передають Патріоти України. "Вони забувають, за ...

Перетворили на брухт: Українські захисники знищили самохідну артустановку РФ та показали ефектне відео

вівторок, 7 травень 2024, 18:30

Сухопутні війська України знищили російську самохідну артустановку. Відповідне відео українські захисники опублікували в мережі, передають Патріоти України. Зазначається, що на відео показано роботу 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил Укра...