Хіти тижня. Москва - наймолодший з "братів": "Киев - Мать городов!" - Лукашенко гаркнув на Путіна через "один народ" та українську й білоруську "меншовартість"

Бацька сміливо нагадав росіянам те, про що вони всіляко намагаються "забути".

Олександр Лукашенко, президент Білорусі, поставив Путіна на місце і нагадав, звідки виникли Україна, Білорусь і Росія, і про братерство народів, передають Патріоти України.

Лукашенко вважає, що Росія не може робити вигляд, що Київської Русі не існувало. Він нагадав, що першою державою на території 3 країн, була саме Київська Русь. "Была Киевская Русь, Киев был, и тут не надо вам особенно растопыривать в России пальцы и говорить, что как будто этого не было. Мать городов наших, и от этого не надо уходить. Мы оттуда в какой-то степени все пошли, и крестили, наверное, нас там. Поэтому мы это понимаем, это не перепишешь, это история. В России вы пытаетесь это, не переписать, это невозможно, вы пытаетесь это забыть", - заявив Бацька.

Також президент Білорусі сказав, що такі заяви ображають українців. Крім цього Олександр Лукашенко нагадав про те, що українці, росіяни і білоруси є "рідними і братніми народами".

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...