Хіти тижня. Москва сподівається на перемогу свого кандидата і довгоочікуваний аншлюс: Путін умовив Лукашенка піти, - Соловей

Бацькові нема куди діватись, змушений віддатися на повну милість Кремля. У багатовекторність вже не пограєш - її побито і розстріляно на вулицях білоруських міст. А Путін переконаний, що явно антиросійський кандидат не переможе, отже "гра вартує свічок"

Олександр Лукашенко погодився на пропозиції Кремля зі створення Союзної держави. Про це з посиланням на власні джерела пише російський політолог Валерій Соловей, зазначають Патріоти України.

"О чем договорились Лукашенко и Путин

1. В Белоруссии в рамках общенационального компромисса проводятся досрочные президентские выборы. Лукашенко в них НЕ участвует.

2. От имени широкой общенациональной коалиции, включая Тихановскую, на выборы идёт кандидат Бабарико. Он побеждает на выборах, даёт гарантии безопасности Лукашенко, подписывает новый договор о Союзном государстве с Путиным.

3. Лукашенко становится секретарем Госсовета Союзного государства, а главой Госсовета - Путин", – написал Валерий Соловей".

Україні передадуть прототипи артилерійських снарядів дальністю у 100 км – голова правління Rheinmetall

неділя, 5 травень 2024, 16:52

Оборонний концерн Rheinmetall (Німеччина) протягом 2024 року планує поставити Україні "сотні тисяч" артилерійських боєприпасів. Серед них будуть прототипи снарядів із дальністю 100 кілометрів. Про це оголосив голова правління Rheinmetall Армін Папперге...

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...