Хіти тижня. Москва стверджує, що натяк зрозуміла: Шойгу оцінив маневри ядерних B-52 США над Україною з відпрацюванням удару по РФ

Відсутність "шапкозакидательного" настрою у головного вояки Путіна і обережні висловлювання може свідчити, що "Моська" не бажає зайвий раз дражнити "Слона"

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу прокоментував відпрацювання ракетних ударів по території Російської Федерації авіацією США.

Як підкреслив вірний соратник Путіна в ефірі телеканалу Росія 24, навчання американських ВПС проходять за участю великої кількості літаків.

За його словами, американські бомбардувальники імітують нанесення ракетних ударів.

"Якщо раніше це була в основному розвідувальна авіація, то зараз почалися регулярні польоти і заходи з тренуванням, імітацією нанесення ракетних ударів в тому числі за участю великої кількості літаків", - сказав Шойгу.

За його словами, інтенсивність польотів авіації США поблизу російських кордонів останнім часом значно збільшилася.

При цьому міністр нагадав про недавнє наближенні до території Росії американських важких бомбардувальників B-52.

"Ми розуміємо таку активність, розуміємо, з чим вона пов'язана", - додав Шойгу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що над Україною пролетіли три військові літаки ВПС США Boeing B-52 Stratofortress.

Стратегічні ядерні бомбардувальники США B-52H увійшли у повітряний простір України, наблизившись до Криму, після чого навчально "відпрацювали" по півострову.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...