Хіти тижня. Москва таку тему для істерії та бряцання зброєю проґавила: Адміністрація Байдена наприкінці року без "зайвого галасу" виділила Україні $200 млн військової допомоги, - ЗМІ

Журналістка американського телеканалу CNN Кайлі Етвуд заявила, що про "тихе" виділення військової допомоги їй повідомили чотири знайомі з ситуацією джерела, повідомляють Патріоти України з посиланням на допис Етвуд у Twitter.

За її словами, додаткову допомогу виділили через скупчення російських військових біля кордонів України та ймовірне масштабне вторгнення.

"Адміністрація Байдена без зайвого галасу санкціонувала додаткову допомогу Україні у розмірі 200 мільйонів доларів наприкінці грудня на тлі нарощування російських військ уздовж кордонів України", – йдеться у дописі.

Нагадаємо, на початку грудня минулого року у ЗМІ з'явилася інформація, що Україна попросила США передати частину американських озброєнь, які призначалися Афганістану до захоплення там влади Талібаном.

Також посол України у США Оксана Маркарова повідомила про додаткову допомогу у 2022 році, окрім запланованих 300 мільйонів доларів.


Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...