Хіти тижня. Москва в глибокій стурбованості, або "Совпадение? - Не думаю!": Пентагон масово перефарбовує бронетехніку в камуфляж середньої полоси Росії

До недавнього часу, вся американська бронетехніка традиційно фарбувалася в пісочні кольори, що відповідало умовам Близького Сходу. Тепер "американський орел" войовничо поглядає за недобитим ворогом на сході Європи.

США почали перефарбовувати свою бронетехніку в європейські кольори. Новий камуфляж, призначений для ведення бойових дій в лісистій місцевості, зазначають Патріоти України. Численні фото та відео з зеленою бронетехнікою США, що з'явилися останнім часом у мережі, викликали занепокоєння в РФ.

Армія США масово перефарбовує бронетехніку в новий камуфляж, призначений для ведення бойових дій в лісистій місцевості. Це пов'язують з агресивними діями Росії, - пише відоме своїми пропагандистськими повідомленнями російське видання mk.ru.

Новий вигляд отримали бойові машини піхоти M2 Bradley, самохідні гаубиці M109 Палладін і навіть танки M1A2 Abrams. До недавнього часу, вся американська бронетехніка традиційно фарбувалася в пісочні кольори, призначені для Близького Сходу. Але відтепер бойові машини армії США отримують новий камуфляж коричневого, чорного і зеленого кольорів, зазначають Патріоти України.

Так, днями, фото одного з танків, перефарбованого в новий камуфляж, було опубліковано в мережі військовослужбовцями 194-ї дивізії армії США. Вона дислокована на військовій базі Форт Беніннг , де розташований Головний тренувальний центр піхоти армії США.

Оновлений M1A2 Abrams 194-ї дивізії армії США / Фото: Red Knight 6,Commander,1-81AR

Експерти американського видання Defence News, пов'язують появу нового камуфляжу американської армії з агресивними діями Росії. На їхню думку, армія США готується до нових навчань в Європі, у зв'язку з чим техніку, забарвлену за новим зразком, отримують польові та навчальні частини.

М-1 Abrams 2 новому зеленому - європейському окрасі, забарвлений коричневою, чорною і зеленою фарбою TALON на випробуваннях в лісистих районах Флориди

Зазначимо, що загальна чисельність американського контингенту в Європі оцінюється в 60-65 тисяч чоловік. До 2020 року, США планують посилити свої війська з допомогою сил швидкого реагування НАТО в складі 30 сухопутних батальйонів 30 ескадрилій ВПС з числа армій європейських союзників.

Варто також нагадати, що під час відвідування танкобудівного заводу в місті Лайма в штаті Огайо Президентом США Дональдом Трампом (в березні ц.р.), показані йому танки наднової модифікації M1A2 SEP V3 були пофарбовані саме в зелений камуфляж.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...