Хіти тижня. Москва в істериці: Великобританія підняла питання перегляду повернення російської делегації в ПАРЄ

В Європі є два табори: один підтримує РФ і закриває очі на дії Кремля, а другий відстоює права людини та європейські стандарти демократії.

Борислав Береза. Фото: соцмережі.

Звернення британської делегації про перегляд повернення Росії в Парламентську асамблею Ради Європи, ймовірно, буде схвалено. Про це заявив екс-член української делегації в ПАРЄ і нардеп Борислав Береза у коментарі ЗМІ, передають Патріоти України.

За його словами, в Європі є два табори: один підтримує РФ і закриває очі на дії Кремля, а другий відстоює права людини та європейські стандарти демократії.

«Вірогідність того, що британська делегація в ПАРЄ доб’ється перегляду повернення РФ, висока. Питання в тому, яким буде результат. Баланс сил приблизно однаковий. Тому вирішальними можуть стати навіть кілька голосів», – зазначив Береза.

Також він наголосив, що розгін учасників мітингу в Москві та їхнє затримання – це ще одне підтвердження того, що російська влада не має наміру дотримуватися прав людини.

«Ми попереджали Європу про це, але дуже часто люди вважають за краще пробігтися граблями, не почувши заперечень. Подивимося, які висновки будуть зроблені. Але на сьогодні ситуація для Росії несприятлива», - розповідає екс-нардеп.

Він додав, що Кремль ігнорує рішення проблем, пов’язаних з Донбасом, і європейські партнери це бачать, так само, як і протести в Москві, тому необхідно чекати вересня.

Джерело: Гордон

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...