Хіти тижня. "Москвичі, виходьте!": США і Німеччина довели до істерики Машу Лаврову

Представник МЗС РФ розкритикувала активну діяльність прес-секретаря американського посольства, яка публічно прокоментувала підсумки протесту.

Марія Захарова. Фото: скріншот з відео.

Міністерство закордонних справ Росії направить офіційні звернення до США та Німеччини з приводу "втручання в справи РФ" через масштабні мітинги в Москві. Із такою заявою виступила офіційний представник відомства Марія Захарова в ефірі "Росії-1", передають Патріоти України із посиланням на ТАСС.

Росіянам не сподобалося, що американське посольство в соцмережах опублікувало детальний маршрут суботньої акції протесту та розписало її похвилинно, а потім стало активно коментувати підсумки. За словами Захарової, американське посольство в Росії було залучено в неузгоджені акції.

"Я думаю, що керівництво США буде дуже здивоване тим, як їхні дипломати втручаються в російські внутрішні справи, в російську внутрішню політику, тим більше керівництво США неодноразово просило Росію утриматися від втручання у свої внутрішні справи. Мені здається, тут повинен бути паритет", – сказала вона.

Представник МЗС РФ також розкритикувала активну діяльність прес-секретаря американського посольства, яка публічно прокоментувала підсумки протесту. Освітлення протесту німецькими виданнями також не сподобалося Кремлю.

"Я вважаю, це феноменальний прокол західних ЗМІ і журналістів, коли Deutsche Welle російською мовою публікує заклики:" Москвичі, виходьте", "Москва, виходь"... На жаль, будемо змушені довести до німецької сторони – тим більше йдеться про канал, який має державне фінансування, – нашу заклопотаність та практичні кроки, які ми маємо намір здійснити",– додала Захарова.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...