Хіти тижня. "Може, комусь реакція росіян на загибель українців нагадає, що так само вони раділи, коли їхні "простиє рєбята" із Пєнзи їхали на Донбас "хохлов пострєлять", - блогер

В світі змінюється все: президенти, клімат, тривалість робочого дня і два рази на рік телефони від Apple. Не змінюється тільки лють і ненависть росіян.

"Коли українці радіють впавшим російським військовим літакам, це – нормально. Навіть, якщо військовими були музиканти. Бо це ворог. Він на службі і отримує гроші за те, що забирає чужі життя у складі армії РФ. Коли росіяни радіють збитому українському цивільному літаку, це теж нормально. Для росіян", - пише Сергій Марченко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Бо скільки б там Путін не розпинався про братній адіннарот і політиків, які нас посварили, народ не один. І не братній. Це добре, що вони паляться так явно. Може, комусь така реакція росіян на загибель українців нагадає, що так само вони раділи, коли їхні "простиє рєбята" із Пєнзи і Улан-Уде їхали на Донбас "хохлов пострєлять".

Я давно спостерігаю за цими "братами" і тому мені дивні срачі, гнать чи не гнать російських інстаграм-котиків і хакамад із їхніх гастролів Україною. Гнать. Сцаними тряпками. Просто для профілактики.

Бо в світі змінюється все: президенти, клімат, тривалість робочого дня і два рази на рік телефони від Apple. Не змінюється тільки лють і ненависть росіян від однієї тільки думки про те, що Україна може бути вільною".

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...