Хіти тижня. Може народжувати і ростити дітей не на "жебрацьких" 35 тисяч: Стало відомо, в якому міністерстві керівництво отримує найвищі зарплати

Міністр юстиції Денис Малюська має дивне почуття гумору

Співробітники Міністерства юстиції отримують найвищі зарплати серед усіх міністерств. Про це повідомляє народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Качура у своєму Telegram-каналі.

Міністр юстиції Денис Малюська

“Друзі, поки протистояння в залі парламенту трохи вщухли, почав перечитувати відповіді на запити щодо зарплат міністрів. Поки лідирує – не “Укрзалізниця”, а Мін’юст”, – пише нардеп.

Качура опублікував відповідь Мін’юсту на його депутатське звернення. У документі зазначено, що міністр юстиції Денис Малюська з моменту призначення на посаду отримав 311 тис. 165 грн, а його перший заступник Євген Горовець – 293 тис. 682 грн.

Водночас державний секретар Мін’юсту Ганна Буяджи з моменту призначення отримала 568 тис. 664 грн. На цій посаді вона працює з січня 2017 року.

Зазначимо, що міністри юстиції неодноразово отримували меншу місячну зарплату, ніж їхні заступники та секретарі. Наприклад, держсекретар Буяджи у 2018 році кілька разів отримувала зарплату вдвічі більшу, ніж тодішній міністр Павло Петренко.

Нагадаємо, раніше прем’єр-міністр Олексій Гончарук прокоментував високі зарплати міністрів.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...