Хіти тижня. Може тепер втілити "мрію" чоловіка-президента: У дружини Зеленського виявили коронавірус

Де та коли саме могло відбутися зараження — поки що невідомо, проводиться епідеміологічне розслідування.

Олена Зеленська. Фото: Високий замок.

Дружина президента України Олена Зеленська отримала позитивний результат тесту на COVID-19. При цьому перша леді почувається добре та не має жодних симптомів хвороби. Як повідомили в Офісі президента, зараз Олена Зеленська перебуває на амбулаторному лікуванні, ізольовано від інших членів сім'ї, передають Патріоти України.

Президент України Володимир Зеленський та діти також пройшли тестування, їхні результати негативні. В ОП зазначили, що під час робочих зустрічей та в побуті перша леді постійно дотримувалася правил карантину та рекомендацій МОЗ, а також, відповідно до вимог протоколу безпеки, регулярно проходила тестування на COVID-19.

Результати попереднього тесту, зробленого на початку червня, були негативні. Де та коли саме могло відбутися зараження — поки що невідомо, проводиться епідеміологічне розслідування.

Всім контактним особам одразу повідомлено про потенційну небезпеку інфікування. Їм рекомендовано дотримуватися самоізоляції та по можливості також пройти тестування.

Сама перша леді також повідомила про зараження коронавірусом у Facebook.

"Сьогодні я отримала позитивний результат тесту на коронавірус. Неочікувана новина. Особливо враховуючи те, що я та моя родина продовжуємо дотримуватись усіх правил – маски, рукавички, мінімум контактів..." – підкреслила вона.

Зеленська підтвердила, що почувається добре, але перебуває на амбулаторному лікуванні, ізольовано від інших членів сім’ї.

"Послаблення карантину не означає, що COVID-19 зник. Небезпека не минула, вона близько. Ближче, ніж нам може здаватися", – додала дружина президента.

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...