Хіти тижня. "Може, це Божа кара?": Секретар РНБО прокоментував швидке блокування нового телеканалу Медведчука

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов допустив, що припинення мовлення нового телеканалу "Перший незалежний", пов'язаного з главою політради ОПЗЖ Віктором Медведчуком, може бути "Божою карою". Про це він заявив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" 26 лютого, передають Патріоти України.

Водночас секретар РНБО запевнив, що його відомство не має до цього жодного стосунку. "Що сталося з тим телеканалом? Чому він припинив мовлення? Може якась технічна помилка, ми не знаємо. Потрібно розбиратися. А може це Божа кара?" – сказав Данілов.

Він нагадав, що закрити вказаний телеканал можуть тільки у разі порушення законодавства або за роботу на країну-агресора. "Ми збираємо всю інформацію, яка стосується ЗМІ, це наша робота. Ми відстежуємо всі ці процеси. Якщо канал не порушує українське законодавство, у них не буде жодних проблем", – сказав секретар відомства.

У РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...