Хіти тижня. "Може, у нас вже немає президента?": На Росії помітили тривожні дзвіночки

Події в Москві наштовхують на думку, що в Росії відбувається гібридний держпереворот. Причому, відсутність реакції президента Володимира Путіна викликає підозри щодо того, чи не його двійник керує країною.

Про це написав у своєму блозі кримський блогер Олександр Горний, передають Патріоти України.

"Занадто все нагадує 90-ті роки, тільки поки без військової техніки, стрільби та Лебединого озера. Я пам'ятаю події тих років, але у людей був шанс захистити себе і країну від того, що відбувається, нехай і ціною власного життя, був баланс сил. Зараз народ виявився у повному вакуумі і може розраховувати тільки на себе та свою сміливість", – підкреслив він.

Водночас Горний вказав на дивне мовчання Кремля в цій ситуації. "Ми не бачимо реакції президента, прем'єра, керівників парламентських партій, вони просто зникли, а нам показують дивні протокольні фото й відео зустрічей, які не мають відношення до реальної дійсності. Може, Президента захопили, може, його мучать і катують? Може, у нас вже немає Президента і це мовчазний двійник?" – запитав блогер.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...