Хіти тижня. Мозкова дистрофія скреп. "Скоро за баррель будут давать в морду": У Путіна вдаються до дивних планів, як покарати Саудівську Аравію за знищення російської нафтової індустрії

Негативний відбір російської еліти за два десятиріччя царювання Путіна дає взнаки. Навколо престолу стадо огидних циніків та відвертих дурнів, котрі разом, хором "правильно понимают политику партии на новом этапе"

Головний редактор журналу "Національна оборона", член Громадської ради при Міноборони РФ Ігор Коротченко придумав, як помститися Саудівської Аравії за витіснення Росії зі світового нафтового ринку. Свою ідею представник російської еліти озвучив на особистому акаунті в Twitter, зазначають Патріоти України.
Коротченко був неприємно шокований катастрофою цін на нафту нижче нуля.
"Скоро за баррель будут давать в морду? (...) Из-за падения спроса в связи с коронавирусом она никому не нужна", - написав топ-журналіст Росії.
Він звинуватив у нещастях Саудівську Аравію, яка наполегливим демпінгом перехопила у РФ покупців на ринках Азії і Європи. Коротченко закликав помститися саудитам.
"Надо полностью прекратить экспорт российской пшеницы в Саудовскую Аравию - или пусть платят за тонну нашей пшеницы тонной золота", - написав розумник.
Однак росіяни не оцінили ідеї записного експерта, повідомивши пану Коротченку, що таке рішення призведе до катастрофи ще і сільське господарство Росії.
"Вот как только человек из партии патриотов, так сразу полное отсутствие понятий о рынке и его законах. За каким чертом саудиты будут покупать у нас зерно по нерыночной цене, если они могу купить его по нормальной у кого угодно?”, "Все верно! Нефть никому не надо, так давайте сделаем так, чтобы и пшеница наша никому не упиралась. С - стратег", "Ты еще предложи саудитам воду продавать, по цене платины за тонну", - пишуть коментатори.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...