Хіти тижня. "Ми один народ": Путін відповів на жорсткий випад Зеленського щодо паспортів для мешканців Донбасу

Президент Росії Володимир Путін вважає, що від введення загального громадянства між Росією і Україною і росіяни і українці "тільки виграють". Про це розповіло видання "Говорить Москва" через свій Telegram-аккаунт, повідомляють Патріоти України.

Таким чином російський лідер відреагував на пост новообраного президента України Володимира Зеленського, в якому той обіцяє забезпечити українським громадянством всіх росіян, які страждають від дій своєї влади.

Президент РФ підкреслив, що дотримується рівно тієї ж політики щодо українців на окупованій частині Донбасу. "Дуже добре. Це говорить про те, що ми домовимося, напевно, тому що у нас є багато спільного", - зазначив Путін.

Також глава держави-агресора повторив тезу кремлівської пропаганди щодо єдиного слов'янського народу. "Я взагалі вважаю, що це один народ, насправді ... Зі своїми особливостями культурними, мовними, історичними".

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...