Хіти тижня. ​"Ми ср*ли на ваші санкції": Посол Росії в Швеції шокував своєю поведінкою європейців, підтвердивши репутацію "високодуховної" стайні Лаврова

Віктор Татаринцев хвалиться, що санкції позитивно впливають на економіку Росії. Дивно лише, що при цьому Москва з усіх сил тужиться їх позбутись.

З огляду на огрядність пана Татаринцева, хам зі стайні Лаврова готовий ср*ати за Росію за п'ятерих

Посол Російської Федерації у Швеції Віктор Татаринцев грубо висловився про антиросійські санкції, які США та НАТО можуть запровадити на тлі загрози вторгнення Росії в Україну. Різку заяву дипломат зробив в інтерв'ю шведському виданню Aftonbladet, зазначають Патріоти України.

«Вибачте за слово, але ми срали на всі їхні санкції», – сказав Татарінцев. Видання «Апостроф» зібрало реакцію соцмереж на висловлювання дипломата.

«У нас вже було так багато санкцій, і в багатьох відношеннях вони позитивно вплинули на нашу економіку і наше сільське господарство. Ми стали більш самодостатні та змогли збільшити експорт. У нас немає італійських або швейцарських сирів, але ми навчилися робити такі ж добрі російські сири за італійськими та швейцарськими рецептами», – додав дипломат.

Татаринцев також заявив, що західний світ не зрозумів російського менталітету.

Раніше парламент Великої Британії схвалив закон про санкції проти Росії – їх зможе запровадити британський уряд у разі вторгнення РФ до України.

Також комітет Сенату США із закордонних справ розглядає можливість запровадження санкцій щодо Росії за вчинені Москвою кібератаки проти України.

Крім того, Комітет постійних представників країн-членів Європейського Союзу додав до списку санкцій ще п'ятьох осіб, причетних до проведення «виборів» у Державну Думу Росії у тимчасово окупованому Криму.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...