Хіти тижня. "Ми всі можемо робити висновки": Ярош сказав, яке страшне рішення ухвалив Путін щодо України

Президент Росії Володимир Путін раніше ухвалив рішення про "знищення України", Про це свідчать його дії і заяви. Таку думку висловив екс-лідер "Правого сектора", радник головнокомандувача ЗСУ Дмитро Ярош в інтерв'ю Олесі Бацман, передають Патріоти України.

За його словами, є загроза широкомасштабного наступу з боку РФ - на кордон з Україною стягнули 90 тисяч військових. Ярош каже, що РФ має переваги в авіації та ракетній техніці, що дозволяє їм завдавати удари навіть без введення військ в Україну.

"І в тому, що Путін прийняв свого часу для себе рішення знищити Україну, у мене сумнівів немає. Ну і багато інформації різноманітної - вона, в принципі, в загальному доступі є. Так ми всі можемо робити висновки. Зрештою, його неодноразові заяви, що "Україна – це не держава" і так далі. Тому ця загроза існує", - говорить він. За його словами, до можливої агресії максимально готуються Генштаб і командування ЗСУ.

В Естонії російську пропагандистку звинуватили у державній зраді

четвер, 28 березень 2024, 9:42

В Естонії була відправлена під варту російська пропагандистка Світлана Бурцева, яка працювала на підконтрольну Кремлю медіагрупу, що потрапила під санкції ЄС. Про це йдеться у повідомленні Eesti Ekspress. Бурцева має громадянство Естонії та співвласниц...

У Франції призначили суд над "подружкою Путіна"

четвер, 28 березень 2024, 9:33

Колишнього кандидата від партії "Національне об'єднання" на президентських виборах у Франції Марін Ле Пен та її родичів звинувачують у розкраданні кількох мільйонів євро із фондів Євросоюзу. Про це у середу, 27 березня, нагадує Le Parisien. "Ле Пен пос...