Хіти тижня. "Ми з Росією будемо в окопах разом": Лукашенко зробив тривожну для України заяву

Президент Білорусі знову узявся переконувати Кремль у своїй "особливій відданості"?

Олександр Лукашенко на суботнику. Фото: БелТА.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що "не дай бог щось трапиться", громадяни його країни будуть разом з росіянами в одних окопах. Про це він сказав під час суботника 20 квітня в зв'язку з реакцією ряду політиків в РФ на слова про білоруський суверенітет, повідомляють Патріоти України.

Лукашенко заявив, що той, хто посміє знищити Білорусь, будь то президент або уряд, будуть прокляті білоруським народом, а хто посміє зробити це силою - отримає потужну відсіч.

"Даремно страждають деякі політики, особливо в Росії. Я отримав всю цю інформацію: ах, це проти Росії. Фрази ці були спрямовані проти тих, хто спробує це зробити. Це по-перше. По-друге, наскільки я розумію, щиро кажу, Росія - це, можна сказати, оплот і нашого суверенітету. Не дай бог щось трапиться, я до сих пір вважаю, що ми з Росією будемо в окопах разом. Тому не треба страждати деяким в Росії політикам і брати на себе ось ці фрази, які нібито адресовані Росії", - підкреслив Лукашенко.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...