Хіти тижня. "Ми захоплюємо чужі території!": Собчак зчепилася зі Скабєєвою через Україну і НАТО (відео)

Російська журналістка і телеведуча Ксенія Собчак влаштувала жорстку публічну суперечку зі скандальною пропагандисткою Кремля Ольгою Скабєєвою. Сварка зав'язалася довкола нібито загрози Росії з боку НАТО, а також ролі в цьому України. Бурхливе обговорення цих питань відбувалося у студії пропагандистської передачі "60 хвилин" телеканалу "Россия 1", передають Патріоти України.

"Які у вас аргументи, що НАТО страшний хоче нас завтра атакувати?" – звернулася до ведучих Собчак, висміюючи головний фейк російської пропаганди. На це чоловік Скабєєвої, пропагандист Євген Попов заперечив журналістці, зазначивши, що у нього нібито є мільйон доказів агресії НАТО проти Росії, але на це не вистачить програми. Зі свого боку Собчак попросила назвати хоча б один аргумент.

В цей час у дискусію втрутилася одіозна Скабєєва. "У місті Очаків, наприклад, база НАТО з'являється. Це вже зовсім сусідня до нас Україна!" – огризнулася інформаційна посіпака путінського режиму.

Однак Собчак зупинила її та випалила незручну правду про те, що однією з головних країн-терористок у світі зараз є Росія. "НАТО якось на нас намагався напасти в якийсь момент? Чому ви вважаєте, що це має трапитися? Ми самі сьогодні є агресорами у світі, ми захоплюємо чужі території, порушуючи міжнародні договори, ми ведемо війни так чи інакше на інших територіях!" – зізналася Собчак.

На скандал в студії пропагандистів відреагував і офіцер ЗСУ, військовий блогер Анатолій Штефан (Штірліц). На своєму Telegram-каналі він зазначив, що рупори Кремля, очевидно, не очікували почути у своєму ефірі правду про злочини Росії.

"Ксенія Собчак вправляє мізки скабєєвим з приводу лякалок про бази НАТО. Нібито вони намагаються напасти на Росію. Ось тільки путінська Росія є агресором у світі, окупація територій і війни на інших територіях. Мабуть, ніхто не очікував такого повороту", – оцінив суперечку між росіянками захисник України.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...