Хіти тижня. ​"На 1000% ваша богиня Феміда з партбілетом "Слуги народу", - Гончаренко знов змусив Зеленського нервувати у Раді під час обговорення Венедиктової на посаду Генпрокурора (відео)

Нардеп від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко запевнив, що президент Володимир Зеленський хоче призначити на пост Генерального прокурора свою людину, яка слухняно виконуватиме будь-які накази.

Нардеп від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко з трибуни Верховної Ради виступив проти призначення Венедиктової на цю посаду і вважає, що та працювати виключно в політичних та особистих інтересах президента, а не народу. Так, Гончаренко повідомив, що раніше у Зеленського був на 100% свій хлопець Рябошапка, а тепер буде на 1000% своя дівчина Венедиктова.

Депутат нагадав, що вона вийшла зі складу фракції "Слуги народу" і буде захищати інтереси своїх однопартійців і колег. Нардеп вважає, що в.о. голови ДБР виконувала всі накази з Офісу президента на цій посаді, а тепер буде працювати в інтересах президента на посаді Генпрокурора.

"Феміда не повинна бути з партквитком. Венедіктова ще три місяці тому сиділа з нами в залі Ради, як депутат від "Слуги народу". І це не заангажований генпрокурор? Ми знаємо, що президент Володимир Зеленський любить, щоб генпрокурор був на 1000% його людиною. Так він говорив про Рябошапку, що він його 100% хлопець. Тепер ви хочете, щоб була ваша на 1000% дівчина? " – обурювався Гончаренко.

Один "слуга"-дотепник хотів маскою закрити рота Гончаренку, той відправив його до Зеленського

Також депутат зазначив, що Венедіктова не пройшла відбір на суддю Верховного суду.

"Це все одно, що піти в університет, що не закінчивши школу. Але нам кажуть, що це нормально? У неї дві мети, це політичні переслідування і захистити своїх. Тому що прийшла весна, а посадок немає", – зазначив виступаючий.

Гончаренко запевняє, що призначати таку людину не можна, адже саме вона почне виконувати політичні переслідування і садити тих, хто не влаштовує діючу владу, а також покривати брудні оборудки «слуг», зокрема згадавши скандальну розпродажу захисних медичних масок, котрі незадовго до введення карантину ще перебували на складах держустанов.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...