Хіти тижня. На чарку до олігарха завітали "кращі люди" з України: Фірташ на широку ногу відсвяткував у Відні день народження

Український олігарх Дмитро Фірташ відсвяткував свій 54-й день народження у Відні (Австрія) у колі впливових політиків і бізнесменів.

Серед гостей були помічені народні депутати Сергій Льовочкін (член партії "Опозиційна платформа — За життя"), Юрій Бойко (співголова партії "Опозиційна платформа — за життя"), Іван Мирний ("Опоблок"), повідомляє програма "Схеми: корупція у деталях".

Також на святі були присутні Михайло Папієв (нардеп від "Опоблока") та Іван Фурсін (нардеп від групи "Воля Народу").

Журналісти встановили, що святкування відбулося 2 травня у ресторані "Il Melograno" у центрі австрійської столиці. Цей готель розташований у 20 хвилинах їзди від віденського будинку, у якому живе сам Фірташ.

Для гостей співала народна артистка Таїсія Повалій, яка також є екс-депутатом від "Партії регіонів", йдеться у розслідуванні.

"Численна охорона стежила не тільки на вході до ресторану, але і на підступах до вулиці, де відбувалося святкування. Охоронці намагалися зашкодити зйомці журналістів, щоби приховати гостей від камер", — розповіли журналісти.



"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...

"Репліка GLSDB": Експерт розповів, чим особлива авіабомба, яку росіяни скинули на Харків

четвер, 28 березень 2024, 11:25

Вдень 27 березня російська терористична армія вдарила по Харкову авіабомбою з 200-кілограмовою бойовою частиною. За словами військового експерта Сергія Грабського, це новий тип зброї, яку росіяни цинічно тестують на мирних жителях України. Також він на...