Хіти тижня. На Донбасі український снайпер ліквідував найманця "ДНР" (фото)

Спікери терористів "ЛНР" стверджують, що 25 лютого нібито снайпером 59-ої бригади Збройних сил України був важко поранений бойовик сьомої бригади другого армійського корпусу Збройних сил Російської Федерації на Світлодарській дузі. Начебто найманець постраждав при переміщенні на спостережному пункті біля Нижнього Лозового, повідомляють Патріоти України.

Тим часом, блогер і український патріот з окупованих територій «Necro Mancer» вчора поповнив свій каталог загиблих терористів, які воювали на Донбасі, черговим місцевим бойовиком: «Логвінов Сергій Миколайович (Тракторист). Житель Новоазовського району. Народився 23/05/1979. Різко став «вантаж 200» 23/08/2019. Обставини вимагають уточнення».
Інформація була взята з некрологів прихильників «русского мира» в соціальних мережах. Зокрема, про півтора роки з дня смерті найманця повідомила його сім'я. Сергій Логвінов (на фото) числиться в базі «Миротворця» бойовиком незаконних збройних формувань.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...