Хіти тижня. На Донеччині підірвалася вантажівка з бійцями Нацгвардії і не тільки

Поранених військових доставили у госпіталь.

Новобахмутівка. Фото: 1ua.com.ua.

Біля Новобахмутівки Донецької області на невстановленому вибуховому пристрої підірвалася військова вантажівка, унаслідок чого поранено двох військовослужбовців Національної Гвардії України зі складу Об'єднаних сил. Про це повідомляє прес-центр ООС, передають Патріоти України.

"В районі Новобахмутівки під час слідування на вантажному автомобілі КАМАЗ, через детонацію невідомого вибухового пристрою отримали травми двоє військовослужбовців Національної Гвардії України зі складу Об'єднаних сил. Постраждалі госпіталізовані", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що під час переміщення у районі населеного пункту Майорськ, через спрацювання невстановлених вибухових пристроїв отримали пошкодження БТР-70 та військова вантажівка КрАЗ. Один військовослужбовець отримав термічні опіки. У важкому стані доставлений до лікувального закладу.

Водночас, за інформацією ООС, від від вибуху НВП в районі населеного пункту Новотроїцьке постраждав чоловік 1995 р.н. Постраждалому надано медичну допомогу та евакуйовано до лікарні ім. І. Мечнікова у Дніпро.

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...