Хіти тижня. На грані: Росія завдала нового удару по Білорусі

Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду РФ зажадала перевірити 36 білоруських компаній, які здійснюють незаконні поставки своєї продукції у Росію, повідомляють Патріоти України.

З відповідною вимогою російське відомство звернулося до Федеральної податкової служби, йдеться на офіційному сайті Россільгоспнагляду.

За інформацією російського відомства, 36 компаній із Білорусі поставляли продукцію у Росію, використовуючи схему "помилкового транзиту" в Казахстан і Киргизстан.

"Згідно з діючими правилами, у випадках перевантаження транзитних товарів, ветеринарна служба Білорусі зобов'язана інформувати про це Россільгоспнагляд, чого зроблено не було. Відповідно, транзит неможливо визнати законним", – йдеться у повідомленні.

Крім того, Россільгоспнагляд має намір провести власне розслідування всього ланцюга пересування білоруської продукції. За результатами перевірок буде вжито відповідних заходів.

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...