Хіти тижня. На її руках кров сотень українців: Найманці "ДНР" відправили на підвал відому "ополченку"

Що трапилося і чим проштрафилася Ольга Качура - поки незрозуміло.

Ольга Качура. Фото: соцмережі.

У місцевих пабліках пишуть, що «командир реактивного артилерійського дивізіону 3-й омсбр 1-го армійського корпусу» так званої «ДНР» Ольга Качура ( «Корса») потрапила "на підвал", повідомляють Патріоти України.

«Оля на баланді. Деталей, на жаль, немає», - повідомив сайт «Нова Горлівка». Ольга Качура занесена в «Чистилище» сайту «Миротворець в категорію «бойовик НЗФ, зрадник Батьківщини». Відомо, що вона 1970 року народження, проживала в Донецьку. У минулому Качура - підполковник міліції в запасі. «Звільнено з органів внутрішніх справ у лютому 2011 року. Остання посада - заступник начальника відділу - начальник штабу Кіровського райвідділу Донецького міськуправління міліції. Колишні товариші по службі характеризують її як рідкісну тварину, любительку спиртного», - інформує «Миротворець».

Навесні 2014 «Корса» стала активісткою «русского мира». В інтерв'ю «телебаченню Новоросії» вона розповіла, що «працює» з «Градами» ще з червня 2014-го, а до цього воювала в банді Гіркіна-Стрєлкова в Слов'янську. 14 лютого 2015-го, напередодні зустрічі в Мінську, командувала обстрілом мирних жителів Дебальцевого. Вона причетна до обстрілу Новолуганского 18 грудня 2017 року. Тоді вісім чоловік з пораненнями різної тяжкості опинилися в лікарні, зруйновані 22 будинки, серед яких школа, дитячий сад, фельдшерський пункт і житлові будинки. У всіх своїх інтерв'ю «Корса» говорила, що її мрія - «дійти до Києва». Ще відомо, що в травні цього року вона в числі перших отримала російський паспорт. Що трапилося і чим вона проштрафилася, поки незрозуміло.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...